Thúskomme

Bekijk hieronder alle activiteiten die de aankomende tijd in
de huiskamer van de Indische Buurt worden georganiseerd:

Verdere informatie over de evenementen is te vinden onder de agenda en in de rechterkolom

Mei

Club Classique
Zondag 28 mei - 20:00 uur

Juni

Club Classique
Zondag 25 juni - 20:00 uur

Club Classique in Thúskomme

Elke laatste zondag van de maand om 20:00 uur!

Eens per maand verandert Thúskomme in de gezelligste concertzaal van Amsterdam. De musici strijken en blazen erop los en spontaan schuift een pianist aan om virtuoze hoogstandjes van blad te lezen.

Het programma ontstaat spelenderwijs, geïnspireerd door het speciaalbiertje waar de musici van nippen tijdens hun zeldzame maten van rust.

Avonturierscollectief Club Classique speelt in grote concertzalen en theaters, geeft concerten op stadspleinen en weilanden en is regelmatig te bewonderen op televisie. Ooit begon het allemaal in het café, waar cellist Leonard Besseling en violiste Myrthe Helder al meer dan tien jaar lang op iedere laatste zondag van de maand klassieke jamsessies organiseren.

Neergestreken in Thúskomme grijpen de musici het moment, draait alles om liefde voor muziek en bloeit de kamermuziek als nooit tevoren.

Toegang gratis, muzikale rijkdom gegarandeert!

Heb je een idee?

Wil je met jouw band optreden of uit jouw eigen roman voorlezen? Wij hebben een geschikt podium in onze huiskamer, en we willen jou met alle liefde dat podium gunnen. Deel jouw voorstel door even een mailtje te sturen naar victor@thuskomme.nl of wandel even binnen om kennis te maken.