Thúskomme

We zijn gek op Hollandse, ambachtelijke producten!

Altijd seizoensgebonden en direct bij de boer vandaan

Er komen verrassend veel heerlijke producten uit Friesland en daar wordt met veel passie mee omgegaan. De simpele en pure bereiding van de gerechten doet ons aan Italië denken; waar ze koken met wat er in die streek verkrijgbaar is en dat varieert - uiteraard - per jaargetijde.

Geïnspireerd door de oorspronkelijke Friese keuken maken wij authentieke én nieuwe, eigentijdse gerechten. Door met het seizoen mee te gaan, is het is altijd vers. Bovendien komt al ons eten direct bij de boer vandaan. Hierdoor kunnen wij kwalitatief goed eten voor een scherpe prijs aanbieden.

Buurt, cultuur en lekker eten & drinken bij Thúskomme!

Thúskomme zou je een Fries geïnspireerd restaurant kunnen noemen. Wij hebben het liever over het Thúskomme-gevoel. Jazeker, het is een restaurant; je kan er namelijk heerlijk en kwalitatief goed uit eten. Maar het is ook een (buurt)café. Thúskomme biedt ruimte om in je eentje een kop koffie te drinken, de krant te lezen of met vrienden lekker te borrelen. Een eetcafé dan? Ja, natuurlijk, zo zou je het ook kunnen noemen.

Thúskomme is echter meer; een plek waar de buurt, cultuur en lekker eten en drinken bij elkaar komen. Een belevenis! Wij geven ondernemers, buurtbewoners en kunstenaars een podium om hun producten, levensstijlen en creaties aan een publiek te kunnen laten zien, onder het genot van en versterkt door de producten die Thúskomme biedt.

Friesland is een mooie en inspirerende provincie waar je door de rust en ruimte gelijk in de ontspanningsmodus belandt. Een vakantiegevoel. Wij willen dit gevoel oproepen bij onze gasten.